Meille töihin?

Haluatko vaikuttaa omaan työhösi, suun terveydenhuollon ammattilainen? Oletko yrittäjähenkinen, itsenäinen alasi rautainen ammattilainen? Ehkä tuleva kollegamme?


Kerromme sivustollamme, kun meillä vapautuu hammaslääkärin, hammashoitajan tai suuhygienistin paikka. Valtaosa meistä tekee kokopäivätyötä, mutta saatamme tarvita myös tuntityöntekijää.

 

Haemme hammashoitajaa ja suuhygienistiä tuntityöhön

Mikäli tuntityö sopii elämäntilanteeseesi, laita meille hakemus viereisellä lomakkeella 7.4.2023 mennessä.

 

Hakemus tuntitöihin

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: pdf. Max. file size: 12 Mt

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: pdf. Max. file size: 12 Mt

2 + 4 =

Haemme avustavaa suuhygienistiä

Etsimme ammattitaitoista suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen. Teet 1-2 päivänä viikossa omia potilaita ja muina päivinä avustat hammaslääkäriä. 

 

Tehtävä

 • Huolehdit potilaan suuhygieniasta, mukaan lukien suuhygienian tarkastus, hampaiden puhdistus, iensairauksien hoito ja opastus oikeaan kotihoitoon.
 • Työskentelet tiiviisti hammaslääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan kanssa asiakkaan hoitosuunnitelman suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Vastaat hoito- ja potilastietojen ylläpidosta sekä hygieenisestä ympäristöstä.

Vaatimukset

 • Olet suuhygienistin koulutuksen saanut ja laillistettu ammattilainen.
 • Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.
 • Olet joustava ja pystyt mukautumaan muuttuviin tilanteisiin.
 • Sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot.
 • Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja ja halua kehittää omaa ammattitaitoa.
 • Riittävä suomen kielen taito.

  Tarjoamme

  • Mahdollisuuden työskennellä moderneilla hoitovälineillä ja -menetelmillä.
  • Kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä, sillä asiakaskunnan laajentuessa, voit siirtyä täysipäiväiseksi suuhygienistiksi.
  • Mukavan ja kannustavan työympäristön, jossa arvostetaan työntekijöitä ja heidän hyvinvointiaan.
  • Kaksivuorotyön ja mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

  Jos olet innokas kehittämään ammattitaitoasi ja haluat työskennellä rautaisten ammattilaisten tiimissämme, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si viimeistään pe 7.4.2023.

  Hakemus

  Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: pdf. Max. file size: 12 Mt

  Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: pdf. Max. file size: 12 Mt

  2 + 11 =

  , Itäväylän Hammaslääkärit

  Me – Itäväylän Hammaslääkärit

   

  Itäväylän Hammaslääkärissä suun ja hampaiden terveyden hoito on ammattilaisten yhteistyötä, jossa yhdistyy tieto, ammatillinen osaaminen ja tapa kohdata potilaat.

  Osa meistä on tehnyt pidempään töitä suun terveyden parissa ja osa on vasta uransa alussa. Jokainen meistä seuraa alan kehitystä ja pitää yllä ammattilista osaamista.  Rautaista ammattitaitoa edellytämme myös tulevilta kollegoiltamme.

  Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme huolellisuutta ja kykyä ymmärtää potilasta. Haluamme, että potilas tuntee olonsa turvalliseksi koko hoidon ajan.

  Odotamme sinulta hyviä viestintätaitoja ja yhteistyökykyä. 

  Työpaikallamme on innostava ja kannustava tiimihenki. Toivomme, että sinä olet aina valmis konsultoimaan ja auttamaan kollegaa. Erityisesti hammaslääkärin ja hammashoitajan saumaton yhteistyö on meille tärkeää.

  Voimme tarjota uusille kollegoillemme osittain valmiin asiakaskunnan, sillä osa potilaistamme on käynyt meillä perustamisvuodesta 1984 asti. Saamme myös koko ajan uusia asiakkaita.

  Recall-järjestelmämme auttaa sinua asiakaskunnan rakentamisessa. Arvioit potilaan hoidon tarpeen ja järjestelmä laittaa hänelle kutsun oikea-aikaisesti.

  Pyrimme hoitamaan potilaamme kuten toivoisimme itseämme hoidettavan ja toivomme, että jaat samat arvot kanssamme. 

  Pidämme arvossa sitä, että työskentelet itsenäisesti ja olet yrittäjähenkinen. Olet aloitteellinen, rakennat määrätietoisesti omaa asiakaskuntaasi ja tarjoat asiakkaillesi parasta mahdollista hoitoa.

  Nimi sen jo paljastaa, että Itäväylän Hammaslääkärit on kätevien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Itäkeskuksessa, Itiksessä. Meille on helppo tulla, myös töihin.

  Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemus

  Vaikka meillä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa vapaana, voit aina jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä, kun meillä on tarjota sinua kiinnostava tehtävä.

   

  Vapaamuotoinen hakemus

  3 + 13 =