Meille töihin?

Haluatko vaikuttaa omaan työhösi, suun terveydenhuollon ammattilainen? Oletko yrittäjähenkinen, itsenäinen alasi rautainen ammattilainen? Ehkä tuleva kollegamme?


Kerromme sivustollamme, kun meillä vapautuu hammaslääkärin, hammashoitajan tai suuhygienistin paikka. Valtaosa meistä tekee kokopäivätyötä, mutta saatamme tarvita myös tuntityöntekijää.

 

Mikäli kiinnostuit, voit jättää yhteystietosi

Emme juuri nyt hae uutta henkilökuntaa, mutta voit toki jättää yhteystietosi. Tilanteen muuttuessa olemme sinuun yhteydessä.

 

Vapaamuotoinen hakemus

9 + 6 =

Nimi sen jo paljastaa, että Itäväylän Hammaslääkärit on kätevien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Itäkeskuksessa, Itiksessä. Meille on helppo tulla, myös töihin.

Me – Itäväylän Hammaslääkärit

 

Itäväylän Hammaslääkärit on hammaslääkäri sinua varten Itäkeskuksessa

Itäväylän Hammaslääkärissä suun ja hampaiden terveyden hoito on ammattilaisten yhteistyötä, jossa yhdistyy tieto, ammatillinen osaaminen ja tapa kohdata potilaat.

Osa meistä on tehnyt pidempään töitä suun terveyden parissa ja osa on vasta uransa alussa. Jokainen meistä seuraa alan kehitystä ja pitää yllä ammattilista osaamista.  Rautaista ammattitaitoa edellytämme myös tulevilta kollegoiltamme.

Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme huolellisuutta ja kykyä ymmärtää potilasta. Haluamme, että potilas tuntee olonsa turvalliseksi koko hoidon ajan.

Odotamme sinulta hyviä viestintätaitoja ja yhteistyökykyä.

Työpaikallamme on innostava ja kannustava tiimihenki. Toivomme, että sinä olet aina valmis konsultoimaan ja auttamaan kollegaa. Erityisesti hammaslääkärin ja hammashoitajan saumaton yhteistyö on meille tärkeää.

Voimme tarjota uusille kollegoillemme osittain valmiin asiakaskunnan, sillä osa potilaistamme on käynyt meillä perustamisvuodesta 1984 asti. Saamme myös koko ajan uusia asiakkaita.

Recall-järjestelmämme auttaa sinua asiakaskunnan rakentamisessa. Arvioit potilaan hoidon tarpeen ja järjestelmä laittaa hänelle kutsun oikea-aikaisesti.

Pyrimme hoitamaan potilaamme kuten toivoisimme itseämme hoidettavan ja toivomme, että jaat samat arvot kanssamme.

Pidämme arvossa sitä, että työskentelet itsenäisesti ja olet yrittäjähenkinen. Olet aloitteellinen, rakennat määrätietoisesti omaa asiakaskuntaasi ja tarjoat asiakkaillesi parasta mahdollista hoitoa.