Hampaiden valkaisu

BlancOne® valkaisumenetelmä

Suuhygienistin vastaanotolla tekemä valkaisu on turvallista ja tehokasta. Ennen valkaisua hampaiston tulee olla hoidettu ja ikenien terveet. Valkaisuhoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon yksilölliset toiveet sekä suun tilanne. Valkaisun tulos on aina yksilöllinen.

Valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville eikä imettäville. Valkaisu ei vaikuta hampaiden paikkoihin eikä kruunuihin, mutta tarvittaessa nämä voidaan vaihtaa n. 2 viikon kuluttua valkaisun jälkeen.

Vastaanotollamme on käytössä BlancOne® valkaisumenetelmä. Uuden teknologian ansiosta valkaisu on hellävarainen, vihlomaton sekä nopea vanhempiin menetelmiin verrattuna. Valkaisuaine aktivoidaan Arcus valoaktivointilampulla.

BlancOne® CLICK kevytvalkaisu on hyvä vaihtoehto, kun haluat nopean kirkastuksen esimerkiksi juhlia varten. Kevytvalkaisu voidaan tehdä myös hammaskiven poiston yhteydessä. Kevytvalkaisussa valkaisuainetta pidetään hampaan pinnalla 10 minuuttia samalla aktivoiden sitä lampulla. Kevytvalkaisun voi toistaa kuusi kertaa vuodessa.

BlancOne® TOUCH on menetelmä, joka antaa kevytvalkaisua syvemmän lopputuloksen. Tehovalkaisussa valkaisuainetta pidetään hampaan pinnalla 3-4 x 8 minuuttia, riippuen halutusta lopputuloksesta. Tehovalkaisu voidaan toistaa 1-2 kertaa vuodessa.

Valkaisun jälkeen tulee olla syömättä ja juomatta 2 tunnin ajan. Värjääviä ruokia ja juomia tulee välttää 6 tunnin ajan.

Lue lisää hampaiden valkaisusta tästä.

Ilmainen valkaisukonsultaatio

Varaa aika 15 minuutin ilmaiseen valkaisukonsultaatioon suuhygienistille soittamalla vastaanotollemme. Kartoitamme juuri sinun tilanteellesi sopivan valkaisumenetelmän.

Hammaskirurgia

Röntgen

Protetiikka ja implantit

Purentavaivojen hoito

Hampaiden valkaisu